Bikehanic x Intersport

Bikehanic je nov uradni servis za vsa kolesa, ki ste jih kupili v trgovinah Intersport po vsej Sloveniji.

Intersport je vodilni prodajalec športne opreme na slovenskem trgu, s 40 prodajalnami po celotni državi in spletno prodajalno pa ponuja tudi širok izbor koles in druge kolesarske opreme.

V trgovinah Intersport boste našli pestro ponudbo klasičnih in električnih koles za odrasle in otroke, izbirate pa lahko med znamkami Genesis, Nakamura in Head. Kolesa teh znamk lahko z novo sezono pripeljete na servis v Bikehanic.

Bikehanic je zdaj namreč uradni serviser za kolesa omenjenih znamk, ki ste jih kupili v trgovinah Intersport:
1) PRVI SERVIS: za vsak kolesa opravljamo brezplačni prvi servis, na katerem pregledamo delovanje kolesa in opravimo potrebne prilagoditve oz. nastavitve. Prvi servis naredite približno mesec dni od dneva nakupa oz. po prevoženih 100 kilometrih.

2) GARANCIJSKI SERVIS: Bikehanic izvaja popravila znotraj garancijskega roka in znotraj upoštevanja garancijskih pravil.

3) VSI OSTALI REDNI SERVISI: seveda v Bikehanicu opravljamo vsa ostala servisna popravila, tudi po izteku garancijskega roka. Ti servisi se izvajajo po rednem ceniku Bikehanica.

Za prvi servis in garancijski servis dostavite kolo skupaj z dokazilom o nakupu (račun) ter garancijsko knjižico. Vse servise rezervirajte na www.bikehanic.com.