SANDI MRAMOR

Bike mechanic with more than 20 years of experience, 15 of those as the service manager in one of the best known shops in Ljubljana. He took classes at Shimano and SRAM and is also trained for work on Cannondale Lefty forks. Sandi has a distinctive calm and precise approach to bicycle service, he’s just less enthusiastic when it comes to old city bikes and when something is “cracking” on the fully.


ANŽE PEČAR

Our suspension expert. Anže is familiar with all operations on Fox, RockShox, Lefty & Manitou suspension – but even more than that, he understands what a specific setting or component does for the riding. Anže holds a title Trek Certified Service - Expert Technician and is qualified for work on Bosch eBike systems. He’s gaining experiences in the bike stores and in the last years mostly as a lead mechanic for the team Unior Devinci Factory Racing where he helped riders all the way to the podium. He likes to ride and experiment with settings on his won bike, when working he likes challenges like fixing a destroyed shock or problems that require to "invent" new & unique tool or part.


SAŠO STOJAK

Sašo je Ptujčan, ki ga je pot zanesla v Ljubljano, za seboj pa ima že večletne izkušnje s servisiranjem koles, še daljše s servisiranjem in sestavljanjem lastnih koles. Videli ga boste na endurcu ali pump kolesu, prav tako pa tudi na dirkah. Delo s tekmovalci ga namreč zelo veseli in se v prihodnosti vidi tudi v kakšni profi ekipi. Rad se igra z majhnimi podrobnostmi in rešitvami, ki terjajo nekaj improvizacije; za svoje kolo si je na primer v 3D tehniki kar sam natisnil vodilo verige.


ŽAN PODLOGAR

Žan je uspešno opravil Šolo za mehanike, z znanjem in angažiranostjo pa je kmalu sledila vključitev v ekipo Bikehanica, od takrat naprej pa je samo še boljši. Doma je iz Sevnice, nad endurom pa se navdušuje že nekaj let, tako se je seveda spoznal s servisiranjem in še vedno najraje dela na gorskih kolesih. V pravi užitek mu je delati s čisto novimi deli, na primer sestaviti novo kolo iz “nule”.


PETER VOVK

Still very young, but already with almost a decade long history in cycling. Peter is racing XCO and lately also enduro, and we all know that racing forces you to learn mechanical skills. Same happened to Peter who has become a very decent wrencher and can build on his skills to become a top mechanic.


JAN PORIČ

Jan is well known content creator (under the name Porson Media), but also a skilled rider himself – also when we’re talking about flying high above the ground. He’s been riding all sorts of bikes and is also active teacher and guide, so you can be sure he’ll know how to give you a good advice about your bike.


MARKO POPOVIČ

Popi je mehanik z dolgoletnimi izkušnjami, poleg klasičnih opravil na kolesih pa se zelo močno spogleduje s servisiranjem vzmetenja in je z vsakim dnevom boljši tudi na tem področju. Znanje o vzdrževanju koles tudi odlično podaja naprej, na svoj umirjen in zanimiv način in se v Bikehanicu v zadnjem času bolj posveča šoli za mehanike. Ko ni v delavnici je na poti s tovarniško podporno ekipo FOX, na enem izmed prizorišč serije EWS.