SANDI MRAMOR

Serviser z več kot 20 leti izkušenj, 15 od teh let je preživel v vlogi vodje servisa v priznani ljubljanski trgovini. Izobraževal se je pri Shimanu in SRAMu, obvlada pa tudi servisiranje vilic Cannondale Lefty. Sandi se vsakega kolesa loti z značilno mirnostjo in natančnostjo, z manjšim navdušenjem pa se loti starih mestnih koles ter polnovzmetenih koles, pri katerih nekaj “poka”.


ANŽE PEČAR

Naš “stručko” za vzmetenje. Anže obvlada praktično vsa dela na vzmetenju Fox, RockShox, Lefty in Manitou, pomembno pri tem pa je, da razume, kaj določena nastavitev in komponenta pomenita za vožnjo na terenu. Poleg tega ima tudi certifikat Trek Certified Service – Expert Technician in kvalifikacijo na delu s sistemi Bosch eBike. Izkušnje je nabiral v ljubljanskih servisih in v vlogi glavnega mehanika ekipe Unior Devinci Factory Racing ter je tako pomagal tudi tekmovalcem do uvrstitev na oder za zmagovalce. Rad fura in se tudi na svojem kolesu igra z nastavitvami, na delovnem mestu pa mu predstavljajo največje izzive uničeni amortizerji ali pa problemi, za katere je treba narediti unikaten kos orodja ali čisto nov del.


MARKO POPOVIČ

Popi je mehanik z dolgoletnimi izkušnjami, poleg klasičnih opravil na kolesih pa se zelo močno spogleduje s servisiranjem vzmetenja in je z vsakim dnevom boljši tudi na tem področju. Znanje o vzdrževanju koles tudi odlično podaja naprej, na svoj umirjen in zanimiv način. Ko ni v delavnici je na poti z ekipo Orbea Fox Enduro Team na enem izmed prizorišč serije EWS.