SANDI MRAMOR

Serviser z več kot 20 leti izkušenj, 15 od teh let je preživel v vlogi vodje servisa v priznani ljubljanski trgovini. Izobraževal se je pri Shimanu in SRAMu, obvlada pa tudi servisiranje vilic Cannondale Lefty. Sandi se vsakega kolesa loti z značilno mirnostjo in natančnostjo, z manjšim navdušenjem pa se loti starih mestnih koles ter polnovzmetenih koles, pri katerih nekaj “poka”.


MIHA KRAJNC

Miho ste imeli v zadnjih več kot 15 letih priložnost spoznati v različnih kolesarskih trgovinah, zadnja leta je bil tudi vodja lastnega servisa. Ob tem skrbi tudi za kolesa tekmovalcev ekipe Unior Devinci Factory Racing, uči na bikeKAMPih in Rajdovih treningih in vodi izlete. Pri svojem delu ima rad izzive v obliki skritih okvar in iskanju inovativnih rešitev zanje, roke pa si umaže tudi na “starem rogovcu”, ki bi ga bilo najbolj smiselno odpisati … A se ga loti s pretirano uporabo kladiva in ostale težke mehanizacije ter ga po nesmiselno velikem številu ur obudi nazaj v življenje.


ANŽE PEČAR

Naš “stručko” za vzmetenje. Anže obvlada praktično vsa dela na vzmetenju Fox, RockShox, Lefty in Manitou, pomembno pri tem pa je, da razume, kaj določena nastavitev in komponenta pomenita za vožnjo na terenu. Poleg tega ima tudi certifikat Trek Certified Service – Expert Technician in kvalifikacijo na delu s sistemi Bosch eBike. Izkušnje je nabiral v ljubljanskih servisih in v vlogi glavnega mehanika ekipe Unior Devinci Factory Racing ter je tako pomagal tudi tekmovalcem do uvrstitev na oder za zmagovalce. Rad fura in se tudi na svojem kolesu igra z nastavitvami, na delovnem mestu pa mu predstavljajo največje izzive uničeni amortizerji ali pa problemi, za katere je treba narediti unikaten kos orodja ali čisto nov del.