SANDI MRAMOR

Serviser z več kot 20 leti izkušenj, 15 od teh let je preživel v vlogi vodje servisa v priznani ljubljanski trgovini. Izobraževal se je pri Shimanu in SRAMu, obvlada pa tudi servisiranje vilic Cannondale Lefty. Sandi se vsakega kolesa loti z značilno mirnostjo in natančnostjo, z manjšim navdušenjem pa se loti starih mestnih koles ter polnovzmetenih koles, pri katerih nekaj “poka”.


ANŽE PEČAR

Naš “stručko” za vzmetenje. Anže obvlada praktično vsa dela na vzmetenju Fox, RockShox, Lefty in Manitou, pomembno pri tem pa je, da razume, kaj določena nastavitev in komponenta pomenita za vožnjo na terenu. Poleg tega ima tudi certifikat Trek Certified Service – Expert Technician in kvalifikacijo na delu s sistemi Bosch eBike. Izkušnje je nabiral v ljubljanskih servisih in v vlogi glavnega mehanika ekipe Unior Sinter Factory Racing ter je tako pomagal tudi tekmovalcem do uvrstitev na oder za zmagovalce. Rad fura in se tudi na svojem kolesu igra z nastavitvami, na delovnem mestu pa mu predstavljajo največje izzive uničeni amortizerji ali pa problemi, za katere je treba narediti unikaten kos orodja ali čisto nov del.


ŽAN PODLOGAR

Žan je uspešno opravil Šolo za mehanike, z znanjem in angažiranostjo pa je kmalu sledila vključitev v ekipo Bikehanica, od takrat naprej pa je samo še boljši. Doma je iz Sevnice, nad endurom pa se navdušuje že nekaj let, tako se je seveda spoznal s servisiranjem in še vedno najraje dela na gorskih kolesih. V pravi užitek mu je delati s čisto novimi deli, na primer sestaviti novo kolo iz “nule”.


VEDRAN PRUHAR

Naš prvi mednarodni sodelavec! Vedran je mehanik z večletnimi izkušnjami, ki si jih je pridobil v podjetjih Marko Projekt in Keindl Sport na Hrvaškem, svoje znanje pa je v Bikehanicu samo še izpili. Sam je zaprisežen gorskemu kolesarstvu, z enakim zanosom pa se loti dela na vsakem kolesu.


SEBASTIAN PRINČIČ

Sebastian je strasten kolesar iz Kopra, deluje kot učitelj/vodnik in sedaj tudi mehanik, prizadeva pa si tudi za dvig gorskokolesarske scene na obali. Od tod izvira njegova vloga v MTB klubu Boshk, kjer je eden izmed vodilnih članov. Servisa kolesa se loti v miru in natančno, kot da bi svojega pripravljal na dirko. Rad tudi svetuje in pomaga pri nastavitvah kolesa, ne glede na tip kolesa. Nič ne bo jezen, če svoje kolo pripeljete tudi v petek popoldne in ga rabite takoj, saj dobro razume kako je biti brez kolesa čez vikend …


JAN PORIČ

Jan je pod imenom Porson Media dobro znan ustvarjalec vsebin iz vseh koncev in krajev, tudi sam pa je zelo vešč sukanja krmila – tudi visoko v zraku. Fural je že vsa mogoča kolesa in je aktiven na področju učenja in vodenja, v Bikehanicu pa vam bo znal dobro svetovati glede vašega kolesa.