Bikehanic zdaj tudi v Kopru

Nova lokacija, a že znan širok nabor kvalitetnih storitev za vse vrste koles! Servis Bikehanic Koper je odprt in in ponuja vse vrste rednih in izrednih servisov koles, vzdrževanje ter servis vzmetenja in potopnih sedežnih opor Fox, RockShox, Marzocchi, Cannondale in KS. Seveda ste dobrodošli tudi vsi “štromarji”.

Nov servis koles v Kopru je že sprejel prve kolesarje, novi sodelavci Damir, Sebastian in Tibor pa so že zavihali rokave in prijeli za orodje ter se lotili koles z enako visokimi standardi, kot jih imamo v servisih v Ljubljani. Lokacija v poslovnem centru Axle (Kolodvorska cesta 7) je enostavno dostopna s kolesom ali avtomobilom, o urejenosti in opremljenosti servisa pa se boste prepričali sami ob obisku.

Enota v Kopru ponuja enak nabor servisnih storitev, med glavnimi velja izpostaviti:
SERVISNI PAKETI za redno vzdrževanje vseh vrst koles; najboljša ponudba z vidika cene in storitev, saj so paketi pametno sestavljeni in vsebujejo vse za brezhibno delovanje kolesa,
PRANJE koles,
– Vzdrževanje in servisiranje VZMETNIH VILIC, AMORTIZERJEV IN POTOPNIH SEDEŽNIH OPOR proizvajalcev RockShox, Fox, Marzocchi, Cannondale in KS,
– Diagnostika in posodobitve programske opreme ELEKTRIČNIH KOLES s sistemi Bosch, Shimano, Bafang in Fazua (kmalu dodamo tudi druge proizvajalce); ta del je že vključen v servisne pakete za električna kolesa, seveda pa tudi samostojno.

Vsako kolo bo mehanik ob prevzemu strokovno pregledal, seveda bo glavni poudarek na vseh delih visoke obrabe, in svetoval glede najboljše rešitve.

Prva točka stika naj bo spletna stran www.bikehanic.com, kjer tudi rezervirate termin dostave kolesa ter s s tem zagotovite hitrejši in natančnejši postopek ob predaji kolesa.

Naslov in kontakti:
Bikehanic Koper
Kolodvorska cesta 7, 6000 Koper
(Poslovni center Axle)

064 233 032
koper@bikehanic.com

Servis je odprt od ponedeljka do petka med 10.00 in 18.00.

www.bikehanic.com