UVODNI ČLEN
Na tem mestu zapisani pogoji določajo vašo uporabo naše spletne strani in delovanja v podjetju; z uporabo naše spletne strani in/ali storitev se v celoti strinjate s temi pogoji. Če se ne strinjate z navedenimi pogoji ali samo delom pogojev, potem ne smete uporabljati naše spletne strani in/ali naših storitev. Pogoji poslovanja se lahko občasno spremenijo (vendar brez predhodne najave), in sicer tako da objavimo novo verzijo pogojev poslovanja. Občasno bi morali pogledati na to stran in se prepričati, da ste zadovoljni s spremembami.

OSNOVNI PODATKI O PODJETJU
Bikehanic, kolesarski servis in storitve, d.o.o.
Stegne 23, 1000 Ljubljana
Identifikacijska številka za DDV: SI 38339668 (davčni zavezanec)
Matična številka: 8727198000
Telefon: 064 132 032
Spletna stran: www.bikehanic.com

CENE
Vse cene izdelkov so navedene v EUR in vključujejo davek na dodano vrednost(DDV). Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Cene servisnih storitev ne vključujejo rezervnih delov in dodatne opreme. V nekaterih primerih je droben material vključen v ceno storitve, kar je tudi navedeno v našem ceniku (npr. olje pri zračenju zavor).

Na tej povezavi najdeš celoten cenik.

IZBIRA PROSTEGA TERMINA DOSTAVE KOLESA IN DELO NA KOLESU
1) Želen termin izberete preko obrazca na spletni strani www.bikehanic.com.
2) V našem servisu vas bomo pričakovali ob izbranem dnevu in uri. Na ta način bomo lahko bolje organizirali naše delo in vam ponudili boljšo storitev. V kolikor boste prispeli bistveno prej ali kasneje bomo seveda vaše kolo z veseljem sprejeli v servis, a stranka, ki bo tam ob svoji izbrani uri bo imela prednost. Tako kot pri zdravniku. 🙂
3) Oddaja kolesa brez rezervacije termina je seveda mogoča, vendar bo imela v tem primeru prednost stranka z rezervacijo, lahko pa se podaljša tudi časovni rok servisa.
4) Vaše kolo bomo obravnavali v najkrajšem možnem času, čas servisa pa bo lahko odvisen tudi od časa dobave in razpoložljivosti rezervnih delov. V kolikor izbranega rezervnega kosa ne bo na voljo ali bo mehanik odkril prej skrito okvaro vas bomo kontaktirali.
5) Po zaključenem servisu vas bomo o tem obvestili in kolo boste lahko prevzeli znotraj odpiralnega časa.

NAČINI PLAČILA
Z gotovino ali plačilno/kreditno kartico ob prevzemu kolesa/opreme. Plačilo je mogoče z naslednjimi karticami: Maestro, V Pay, Mastercard, Visa, JCB, UnionPay in Diners Club International.

PREVZEM/DOSTAVA NA DOMU
A) Komponente vzmetenja (vilice, amortizerje) nam lahko pošljete tudi po pošti. Prevzeme in dostave na področju Slovenije opravlja naš pogodbeni partner DPD d.o.o (Telefonska št.: 01/513 23 00). Strošek prevzema in dostave je odvisen od velikosti paketa. Če se odločite za to storitev vam bomo poslali navodila za pošiljanje in pakiranje vilic in/ali amortizerja ter vam izdelke po opravljenem servisu vrnili na enak način. Pred vrnitvijo izdelkov vam bomo poslali predračun, samo pošiljanje pa se bo izvedlo po prejemu plačila (obdelava lahko traja do 3 delovne dni).
B) Prevzem kolesa/koles na domu – pokličite nas in predstavili vam bomo možnosti prevzema kolesa na domu.

VAROVANJE PODATKOV IN ZASEBNOSTI
Ob registraciji in/ali vpisu osebnih podatkov na strani in/ali aplikaciji Bikehanic nam boste zaupali svoje osebne in kontaktne podatke, ki jih bomo uporabljali za pravilno izvajanje storitev ter v kolikor boste to želeli za obveščanje o vsem mogočem iz našega sveta. Vaših podatkov ne bomo delili s tretjo osebo. Vsem uporabnikom je na voljo tudi vpogled v podatke, ki jih hranimo v povezavi z uporabniškim računom in/ali rezervacijo. Pri procesu naročanja so vsi podatki med prenosom zaščiteni proti nepooblaščenim vpogledom s spletnim zaščitnim protokolom SSL (http://en.wikipedia.org/wiki/Secure_Sockets_Layer). Podatke hranimo in obdelujemo v skladu z zakonom o zaščiti osebnih podatkov v EU (GDPR).

PIŠKOTKI IN ZAKAJ SO POTREBNI
Ko jih speče stara mama so slastni in nam polepšajo dan. Spletni piškotki (in podobne tehnologije), ki jih uporabljamo na strani www.bikehanic.com niso vam ne bodo pričarali topline pri srcu, prav tako pa niso nič “strašnega”. Piškotek je majhen del podatkov, ki ga lahko strežnik shrani na uporabnikovem računalniku. Piškotek spletnim stranem omogoča shranjevanje informacij, ki se ponovno uporabijo, ko uporabnik zopet obišče spletno stran. V osnovi so bili piškotki (cookies) ustvarjeni zato, da nudijo zanesljiv mehanizem za posredovanje informacij o uporabnikovi dejavnosti na strani. Dejavnosti so lahko: določene nastavitve na strani, kliki na posebne gumbe, prijave na strani, zapisi vnosnih polj, obiskane strani v zadnjih mesecih ali celo letih. Uporabljamo lahko naše lastne piškotke ali piškotke tretjih oseb. Piškotek se shrani, ko uporabnik obišče spletno stran. Shrani se na uporabnikovem računalniku. Shranjevanje oz. blokiranje piškotkov lahko urejate preko vašega brskalnika. Piškotki ne morejo nositi računalniških virusov ali izvajati zlonamerne programske kode. Piškotki, ki pa so namenjeni sledenju in piškotki drugih subjektov pa se pogosto uporabljajo za dolgoročno spremljanje uporabnikov oz. dolgoročno zbiranje zgodovine brskanja po spletu. Podatkov pridobljenih s pomočjo piškotkov, ni mogoče povezati z osebnimi podatki uporabnika, ker se zbirajo izključno anonimno.

ODVEZA ODGOVORNOSTI
Ponudnik se po svojih najboljših možnostih trudi zagotoviti pravilnost in ažurnost podatkov, ki so objavljeni na spletnih straneh. Navkljub temu se lahko lastnosti artiklov in storitev, ter vse cene spremenijo tako hitro, da ponudniku ne uspe ažurirati podatkov na spletnih straneh. Vse fotografije so simbolične in ne prikazujejo nujno servisa Bikehanic in/ali storitev in izdelkov, ki jih servis Bikehanic ponuja. Pridržujemo si pravico do spremembe cen in specifikacij proizvodov brez predhodne najave.

POGOJI ZA IZOBRAŽEVANJE DOMAČI MEHANIK IN MALA ŠOLA

1) Prijavo na tečaj potrdiš s prijavnico in plačilom predračuna. Od takrat naprej je odpovedni rok 14 dni pred začetkom izobraževanja.

2) Veljavnost prijavnice in predračuna je tri (3) dni. Predračun bomo poslali zelo hitro po prijavi, s plačilom pa potrdiš svojo udeležbo na izobraževanju.

3) V primeru bolezni ali izolacije lahko ob predložitvi dokazila svoje mesto na izobraževanju prestaviš na katerega izmed prihodnjih terminov.

4) Minimalno število udeležencev za program Domači mehanik je 3, za program Male šole pa 4. V primeru nezadostnih prijav, se termin prestavi ali povrne plačana šolnina.

HRANJENJE KOLESA V SERVISU BIKEHANIC

Servis koles Bikehanic ponuja tudi možnost dolgotrajnega hranjena koles. Kolesa so shranjena v za ta namen primernem skladišču. Hranjenje kolesa poteka pod naslednjimi pravili in pogoji:

– Kolesa bodo shranjena v ustreznem (suh zrak, sobna temperatura) in tehnično varovanem skladišču.

– Cena mesečnega hranjenja kolesa je 14,99 evra, 1 mesec oz. 30 dni je najmanjši možen obračunski interval.

– Hranjenje kolesa se obračuna z mesečnimi intervali; torej za 1 mesec znaša plačilo 14,99 evra, za obdobje od 1 mesca in 1 dneva do 2 mesecev 29,88 evra in tako dalje.

– Kolo lahko prevzamete kadarkoli v času trajanja hrambe, vendar vedno samo ob predhodni najavi. S prevzemom se zaključi obdobje hranjenja in naredi obračun.

– Plačilo za hranjenje kolesa kolesa se izvede ob prevzemu kolesa.

– Kolo oddate in prevzamete z veljavnim osebnim dokumentom in delovnim nalogom.

– Za prevzem kolesa se morate javiti vsaj en delovni dan pred prihodom.

– Vsa kolesa, ki bodo pri nas shranjena 3 mesece ali več bomo brezplačno oprali (storitev hitro pranje).

– Prostor v katerem so shranjena kolesa je zavarovan pri Zavarovalnica Sava d.d.; v primeru kraje se lastništvo in vrednost dokazujeta z originalnim računom ali drugim ustreznim dokumentom.

Pogoji veljajo od 1. decembra 2020.