Maxima Racing Oils v Bikehanicu

Ameriški proizvajalec visoko kvalitetnih maziv, olj in sredstev za nego se je uveljavil tudi v kolesarstvu, njihovi izdelki pa so na voljo v Bikehanicu.

Podjetje Maxima Racing Oils je nastalo za vrhunske tekmovalce v motošportu, za vse, ki so zahtevali da bo njihova oprema delovala preko običajnih meja in presegala standarde v industriji. V biti podjetja je prepoznava izzivov, oblikovanje rešitve ter njena uporaba na najvišjem nivoju dirkanja. Ta izdelovalec maziv, čistil in drugih dodatkov je močno zakoreninjen v motošportu, vedno bolj pa tudi v kolesarstvu. V zadnjem obdobju so pri Maximi ponudili celovito in izredno kvalitetno linijo izdelkov za kolesarje.

Maxima je osredotočena na izdelke ter njihovo delovanje na tekmovanjih. Od tu prihajajo visoko učinkovita olja, maziva, olja za vzmetenje, izdelki za nego in drugo. Od ustanovitve leta 1979 do danes se filozofija ni spremenila, le da se je paleta izdelkov širila. Izdelki Maxima so na voljo tudi v Bikehanicu ter v spletni trgovini Bikehanic.

Maxima izdeluje nekaj resnično legendarnih izdelkov, ki so dobro poznana profi mehanikom in na razpolago vsem vam:

Maxima BioWash: edinstveno, biološko razgradljivo univerzalno čistilo s hitro delujočimi čistilnimi sredstvi, ki odstranjujejo umazanijo, vključno s trdovratnimi delci in olji.

Maxima SC1: Originalni in neprekosljivi SC1 resnično povrne tovarniški sijaj in upraviči svoje ime. Premaz SC1 z visokim sijajem je posebej oblikovan za zaščito in polepšanje različnih površin, vključno s plastiko, vinilom, gumo in karbonom. Vodoodporna formulacija je varna za uporabo na sijajnih ali mat premazih in olajša čiščenje, saj tvori trpežen premaz, ki odbija blato, umazanijo in nečistoče.

Maxima Electrical Contact Cleaner: Profesionalno čistilo, posebej zasnovano za odstranjevanje maščob, olj in drugih onesnaževalcev z električnih komponent. Edinstvena in patentirana formulacija izpodriva vlago ter je povsem nekorozivna in pušča madežev.

Seveda so to le nekateri izbrani izdelki, v ponudbi boste našli tudi različna olja za mazanje verige, razmaščevalec, masti in olja za sestavljanje koles ter olja za vzmetenje, kar bo prišlo prav predvsem profesionalnim mehanikom.

Izdelke Maxima uporablja tudi ekipa Unior-Sinter Factory Racing.

Izdelki Maxima v spletni trgovini Bikehanic.

Maxima Contact Cleaner je odličen za čiščenje delov kolesa
Po masti za sestavljanje bodo posegli predvsem profesionalni kolesarski mehaniki