Novi servisni paketi v ponudbi Bikehanica

Razširili smo ponudbo naših servisnih paketov ter jih obogatili s storitvami, po katerih ste številni spraševali in jih izbrali poleg rednega servisa. Ponudba se tokrat širi na vzdrževanje gorskih in električnih gorskih koles.

V kolikor nima kolo kakšne res specifične okvare je izbira za naš redni servis v večini primerov najboljša in prav ta servis priporočamo vsaj enkrat letno, če voziš veliko pa dvakrat.

Redni servis zajema pregled in nastavitev pest, prestav in zavor (ter po potrebi zamenjavo zavornih ploščic), centriranje, izmero in mazanje verige, preverjanje pritiska v pnevmatikah, kontrola in mazanje krmilnega in gonilnega* ležaja ter kontrolo pletenic in bovdnov. Skratka pregled nad vsemi ključnimi gibljivimi deli ter deli, ki so močno podvrženi obrabi. Mnogi ste zraven dodali še pranje kolesa. In zračenje zavor. Pa pregled in menjavo ležajev … in nastali so štirje novi paketi, dva za klasična in dva za e-kolesa.

Vsi spodaj našteti paketi novih GENERALNIH SERVISOV vsebujejo vse, kar vsebuje REDNI SERVIS, zraven pa še:

>> Gorska/e-MTB kolesa s prednjim vzmetenjem – zračenje prednje in zadnje hidravlične zavore, hitro pranje

>> Gorska/e-MTB kolesa s polnim vzmetenjem – zračenje prednje in zadnje hidravlične zavore, hitro pranje, čiščenje in pregled (po potrebi menjava) vseh ležajev nihajke (strošek samih ležajev ni vključen v ceno)

Sebi najbolj ustrezen servis rezerviraj na www.bikehanic.com.

*Na električnih gorskih kolesih delo na gonilnem ležaju ni vključeno v paket.

PREBERI ŠE:
Zdaj je čas za servis kolesa! Ne verjameš?
Kaj je mali, osnovni in generalni servis vzmetenja?