Odprli smo drugi Bikehanic – Ljubljana BTC City

Enaka kvalitetna storitev, zdaj tudi na novi lokaciji v nakupovalnem središču BTC City, natančneje v trgovini Intersport, Argentinska ulica 17 (dvorana 6), Ljubljana.

Z današnjim dnem je odprt servis Bikehanic BTC City, v katerem vam ponujamo enake servise kot v Stegnah, seveda na lokaciji, ki je marsikomu izmed vas veliko bolj pri roki. V novi poslovalnici opravljamo vse vrste servisov koles, prav tako je servis nova sprejemna točka za servis in vzdrževanje vzmetenja Fox, RockShox in Cannondale. Edina storitev, ki jo v BTC Cityju za zdaj ne ponujamo je pranje kolesa, za to ste še naprej vabljeni v Stegne.

Vse ostalo je enako, kot že poznate iz našega dosedanjega dela. Naši serviserji so pravi strokovnjaki svojega področja, poleg same kvalitete dela pa smo ponosni tudi na sodelovanje z najbolj priznanimi dobavitelji rezervnih delov in uporabo kvalitetnih maziv in čistil. Servis je tudi v celoti opremljen z orodjem in delavniško opremo Unior.

Servis Bikehanic BTC City se nahaja v prenovljeni trgovini Intersport, v prvem nadstropju. Dostop v servis je preko glavnega vhoda v trgovino in navzgor po tekočih stopnicah ali z uporabo dvigala, ki je dovolj veliko za dve kolesi. Kolo tako enostavno zapeljete vse do servisnega stojala. Brezplačna parkirna mesta so vsepovsod okoli trgovine.

V servisu seveda opravljamo tudi brezplačne prve servise koles Nakamura, Genesis in Head, ki jih kupite v katerikoli trgovini Intersport v Sloveniji. Enake servise še naprej nudimo tudi v Stegnah.

Svoj servis še naprej rezerviraj na www.bikehanic.com

Odpiralni čas servisa Bikehanic BTC City:
Ponedeljek/torek: 9.00-14.00
Sreda-petek: 14.00-19.00
Sobote, nedelje in prazniki: zaprto