SERVISNI INTERVAL NA 50 IN 200 UR DELOVANJA

Vzmetenje RockShox je treba enako kot vzmetenje vseh drugih znamk redno vzdrževati, priporočeni pa so intervali – manjši servis na vsakih 50 ur delovanja in večji servis na 200 ur delovanja.
? SERVIS NA 50 UR: Ali je začelo kolo delovati malce “počasno”? Redni servis vilic in amortizerja na 50 ur delovanja bo povrnil občutljivost na majhne udarce, zmanjšal nezaželeno trenje in podaljšal življenjsko dobo puš. Vzmetenje bo delovalo sveže in spet boste furali tako, kot je treba.
? SERVIS NA 200 UR: Pride čas, da svojemu vzmetenju ter sedežni opori namenite nekaj prave ljubezni. Generalni servis opravite na 200 ur oz. vsaj enkrat na leto, vzmetenje pa bo znova delovalo kot novo. Na tem servisu se vse razstavi in očisti, servisira kartušo, nalije novo olje in zamenja tesnila. In spet se bo vse premikalo tako, kot je treba. Bikehanic je uradni serviser za vzmetenje RockShox in Fox. Svoje vzmetenje nam lahko dostaviš osebno ali preko kurirja in z veseljem bomo poskrbeli, da bo bajk spet hiter kot raketa.