Seti Bleedkit.com zdaj tudi v spletni trgovini Bikehanic

Podjetje Bleedkit.com ni nastalo zato, ker je nekdo tako rad odzračeval zavore, nastalo je iz ljubezni do kolesarjenja in težav povezanih z odzračevanjem zavor.

Jani Kralj z ekipo se je tako leta 2011 odločil tem težavam narediti konec ter trgu ponuditi univerzalen in praktičen komplet, ki bo služil dolgo časa ter bil enostaven za uporabo. Desetletje in nekaj let kasneje ima Bleedkit.com celovito ponudbo kompletov za odzračevanje zavornih sistemov Shimano, SRAM, Magura, Formula in TRP/Tektro, prav tako pa visokokvalitetno zavorno mineralno olje.

ODZRAČEVANJE IN NIČ DRUGEGA
Glavna prednost znamke Bleedkit.com izvira iz dejstva, da so v podjetju v celoti predani izboljšanju izkušnje odzračevanja zavor. Izdelke razvijajo kolesarji in mehaniki, testira pa jih širši krog zanesenjakov, zato je v ozadju vedno tudi dobro razumevanje potreb. Zavore odzračujemo zaradi želje po izboljšanju zavorne učinkovitost, torej to delamo zaradi udora zraka ali umazanije v sistem, ali pa želimo dobro delujoč sistem še izboljšati. Tako je nastalo hidravlično olje Gold z izjemno visoko točko vrelišča, zelo visokim indeksom viskoznosti, podaljšano uporabno dobo in je za povrh vsega še okolju prijazno. Olje Gold izdeluje proizvodnji partner iz Nemčiji.

Hidravlično olje Gold ima zelo visoko začetno stopnjo vrenja – pri 360 stopinjah Celzija. Zaradi tega zavorni sistem ohranja svojo točko zaviranja (t. i. bite) ter stalno delovanje. Skupaj z lastnostjo visoke viskoznosti je zavorni sistem tako precej dlje časa v območju največje učinkovitosti, kjer je tudi modulacija najboljša.

Najmanj 70 % sestavnih delov kompletov Bleedkit.com je izdelanih v Sloveniji, večina preostalih pa v Evropi. Praktično vsi popularni seti so stalno na zalogi in hitro dobavljivi.

SETI BASIC, PREMIUM, WORKSHOP IN ULTIMATE
Seti Bleedkit.com so skoraj v vseh izvedbah (glede na proizvajalca zavor) razdeljeni v štiri stopnje.

  1. Set Basic je sestavljen iz jedra izdelka, ob nakupu prejmete osnove potrebščine za odzračevanje zavor: lijak, injekcijo, nastavke in cevko.
  2. Set Premium ima vse našteto, zraven pa še orodja in majhne kose.
  3. Seti Workshop so po sestavi enaki modelom Premium, vendar so sestavljeni s premijsko injekcijo TPX.
  4. Seti Ultimate se uporabljajo samo za linijo SRAM, ki je univerzalno ustrezna za delo na vseh tipih zavor SRAM (in Avid).

Na voljo v naši spletni trgovini:
https://shop.bikehanic.com/kategorija/orodje/orodje-za-prezracevanje-zavor/