Zdaj je čas za servis kolesa! Ne verjameš?

Govorimo o splošnem servisu vseh koles in servisu vzmetenja na gorskih kolesih, po sezoni si kolo z vsemi svojimi gibljivimi in negibljivimi deli zasluži pošten vzdrževalni servis, v marsikaterem primeru pa še dobro čiščenje.

> Kolo je treba “poštimati” pred furanjem, ne po njem. Zato je konec sezone odličen čas, ne glede na to ali bo kolo čez zimo mirovalo ali ne.

> Se spomnite pomladnih klicev v stilu “koliko tednov rabite, da pošraufate moje kolo?” Pri nas smo bili tudi v največji gneči na dnevih in ne tednih (ker pač samo servisiramo in imamo res super ekipo), a vendarle je zdaj veliko bolj mirno in manj stresno. Za vas in za nas.

> Vzmetenje rabi novo olje, tesnila in morda kar generalko. Kako veš, če je pravi čas za redni servis? Enostavno, če rabiš razmišljati o tem potem je odgovor pritrdilen. V Bikehanicu servisiramo Fox, RockShox in Cannondale.

> Si res želite, da vsa umazanija in “šmir” čepita na kolesu nekaj mesecev in se zlepita v eno s kolesom? Verjetno ne.

Ne čakaj pomladi, ne čakaj na maj, je refren mnogim znane pesmi in lahko bi bila kar slogan za kolesarske servise v tem času. Pa še pripravljen/a boš, ko te na sončen zimski dan zasrbijo prsti in boš želel/a na kolo!

Rezerviraj svoj termin na www.bikehanic.com

#Bikehanic