Zimska hramba vseh vrst koles

V Bikehanicu smo pripravili novost na tržišču – prezimovanje koles v urejenem skladiščnem prostoru, kar je idealna rešitev za vse, ki vam je kolo v stanovanju ali hiši vedno “v napoto” in zanj nimate pravega prostora, preko zime pa se ne boste (veliko) vozili. Strošek mesečne hrambe kolesa je cent manj kot 15 evrov, v primeru daljšega hranjenja pa ti kolo tudi operemo. Več podrobnosti v nadaljevanju.

Če imaš garažo, veliko klet ali kar sobo za kolesa v stanovanju ali hiši, potem nehaj brati, ta stvar ni zate. A za marsikoga je kolo kljub vsej njegovi lepoti in užitkom, ki nam jih prinaša, prava nadloga za parkiranje. Še posebej ko je pri hiši koles več je predsoba hitro premajhna, zaletavanje ob balanco pa zabavno samo na kratek rok. V takšnih primerih, ali če kolesa čez zimo ne boš vozil/a veliko, imamo idealno rešitev zate – hranjenje kolesa preko zime.

Kako shraniš kolo v Bikehanicu?
Postopek je enostaven – prijaviš se enako kot za servis (povezava), pripelješ kolo in ga nato prevzameš ob dogovorjenem terminu ali pa čas hrambe podaljšaš oz. skrajšaš. Plačilo za hrambo kolesa se opravili ob prevzemu kolesa.

Pravila, pogoji & cena:

  • Kolesa bodo shranjena v ustreznem (suh zrak, sobna temperatura) in tehnično varovanem skladišču.
  • Cena mesečne hrambe kolesa je 14,99 evra, najkrajši možen obračunski interval je 1 mesec oz. 30 dni.
  • Hramba kolesa se obračuna z mesečnimi intervali; torej za 1 mesec znaša plačilo 14,99 evra, za obdobje od 1 meseca in 1 dneva do 2 mesecev 29,88 evra in tako dalje.
  • Vsa kolesa, ki bodo pri nas najmanj 3 mesece bomo brezplačno še oprali (storitev hitro pranje).
  • Plačilo za hrambo kolesa se izvede ob prevzemu kolesa.
  • V kolikor nam boste na hrambo pripeljali e-kolo, vam priporočamo, da je baterija napolnjena v skladu s priporočili in navodili proizvajalca.
  • Ob predaji in prevzemu kolesa moraš imeti s seboj osebni dokument, vse ostale podrobnosti pa uredimo pri nas.
  • Prevzem kolesa – najaviti se moraš vsaj en dan prej, tako lahko kolo prestavimo v servis in ga pripravimo za prevzem.
  • Preden boš kolo prevzel/a bomo preverili še pritisk v pnevmatikah in v kolikor bo treba pnevmatike ustrezno napolnili.

Kolo torej ne rabi biti več v napoto, prezimi lahko v “hotelu za kolesa”, vam pa bo z zanimivo in cenovno ugodno storitvijo marsikaj v vsakdanjiku lažje.

REZERVIRAJ SVOJ TERMIN DOSTAVE KOLESA >>