“Ej, veš kaj bi bilo ful noro? Če bi odprli en res noro spimpan servis za kolesa, s top mehaniki.”

In približno tako je ideja, ki je zorela dolgo časa, sprožila kolesje in v nekaj mesecih se je izoblikovala ideja in podoba podjetja Bikehanic, največja prelomna točka pa je seveda odprtje servisnih prostorov v ljubljanskih Stegnah. V servisu “pošraufamo” vse vrste in znamke koles, zelo ponosni pa smo tudi na naš specializiran oddelek za vzdrževanje in servisiranje vzmetenja. Naša ambicija je biti najboljši servis koles daleč naokoli, hkrati pa želimo to storitev tudi približati vsem vam in jo narediti prijazno – z enostavnim naročanjem, kratkimi servisnimi roki in preglednostjo.

V originalni ekipi smo združili znanje in izkušnje iz servisnih delavnic, servisiranja za tekmovalce najvišjega ranga, proizvodnje, prodaje, drugih panog kolesarstva ter celo korporativnega upravljanja. Vsak član ekipe je prispeval svoj delček v mozaik in skupaj smo razvili storitev, za katero stojimo, hkrati pa smo se pripravljeni tudi učiti in uvajati nove rešitve. Novi sodelavci so nam pomagali zgraditi zgodbo na višjem nivoju in vsak je prispeval svoj kamenček v mozaik.

Zaupajte nam in poskrbeli bomo za vaše kolo.

Ekipa Bikehanic

ENOSTAVNO NAROČANJE

Izberite termin in sporočite diagnozo vašega kolesa, mi pa bomo poskrbeli za čim hitrejši in kvaliteten servis.

MEHANIKI KI JIM LAHKO ZAUPATE

Izredno nas veseli, da so že v štartu z nami ob bok stopili vrhunski serviserji, ki skupaj zagotovo tvorijo slovenski servisni “dream team”. Tudi novi sodelavci bodo skrbno izbrani, prav tako pa bomo poskrbeli za njihovo izobraževanje in prijetno delovno okolje.

VRHUNSKO OPREMLJENA DELAVNICA

Obiščite nas in se prepričajte sami. Vse delovne postaje so opremljene z vsem najboljšim iz programa Uniorja, samo delovno okolje pa ima tudi primerno osvetljenost in zračnost. Vse to zato, da lahko vso energijo in pozornost usmerijo v kolo, ki je pred njimi na servisnem stojalu.

NAJBOLJŠE ZNAMKE

Shimano, SRAM, Fox, RockShox, Sinter, Jagwire in mnoge druge. Stavimo na originalne nadomestne dele priznanih proizvajalcev, ki jih tudi sami uporabljamo na svojih kolesih in verjamemo v njihovo delovanje.